*VOL* Kerst Workshop donderdag 14 december 2023 aanvang 19:30 uur
Omschrijving

Geef bij voorkeuren aan welk Kerststuk u wilt maken en in welke kleurstelling. De prijs per Kerststuk varieert van € 38,50 t/m € 49,50. 

1. Leuk kerststuk met een mooie grote Amaryllisbol. Dit ronde kerststuk maken we met veel natuurlijke materialen in een landelijke houten ondergrond. Keuze uit brons of rood.
Inclusief verlichting. Prijs € 38,50. 

2. Kerst Guirlande. Deze is schitterend om een kruik of landelijke pot, maar ook mooi als deurhanger of op een schouw. Meerdere mogelijkheden dus. Keuze uit brons of rood. Inclusief verlichting. Prijs € 39,50.

Indien gewenst is de pot op de foto bij te bestellen. Deze is € 25,00. 

3. Apart Tafelstuk met lichtjes. Voor dit leuke tafelstuk (ongeveer 60 cm lang) gebruiken we diverse soorten grijs/groen, denk aan bijvoorbeeld eucalyptus, blauwspar en pinus. Keuze uit brons/wit of groen. Inclusief verlichting. Prijs € 47,50.

4. Stralende Ster. Verlichte ster als middelpunt van een leuk tafelstuk, dat is echt kerst! De ster op de foto is bekleed met takken maar kan ook met mos worden omwikkeld. Keuze uit brons of rood. Inclusief verlichting. Prijs € 42,00.

5. Prachtig houten boompje dat staat te stralen in een mooi kerststuk. Het boompje is verlicht en het kerststuk is te maken in rood of brons . De hoogte van het boompje is 60 cm. Inclusief verlichting. Prijs € 49,50.

6. Kerststuk met leisteen. Heel apart ,een tikje sober,  landelijk! In dit ronde kerststuk zijn stukken zwarte leisteen, zwarte kerstballetjes en verder natuurlijke materialen verwerkt. Op de foto is het niet goed zichtbaar vanwege de zwarte ondergrond. Verlichting door middel van waxinelichtje in aangepaste houder. Keuze uit rood of zwart/goud. Prijs € 39,50.

7. Miss Christmas. Een bijzonder kerststuk op vele manieren op te maken. Keuze uit zwart/goud of rood/goud. Inclusief verlichting. Prijs € 38,50.

De workshop begint om 19:30 uur. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie of thee en wat lekkers. Graag zelf een snoeischaar en een mesje meenemen.

De cursus vindt plaats in de workshopruimte op de 1e verdieping, boven de winkel bij Vers Van Voorne.

ps.; Kies bij het boeken een willekeurige afhaaldatum, dit is onderdeel van de webshop maar is bij de workshops niet van toepassing. Helaas kunnen we dit niet uitzetten.

Wilt u een workshop boeken voor een grotere groep dan zijn in overleg ook andere data en tijdstippen mogelijk. Stuur dan uw e-mail met uw aanvraag dan naar info@versvanvoorne.nl

*VOL* Kerst Workshop donderdag 14 december 2023 aanvang 19:30 uur

In deze workshop maakt u, onder begeleiding, een mooi Kerststuk. Er is keuze uit 7 verschillende onderwerpen.

Kies hier het gewenste Kerststuk en de gewenst kleur
Optie: bijbestelling pot bij stuk Kerst GuirlandeOptioneel
€ 38,50
*VOL* Kerst Workshop donderdag 14 december 2023 aanvang 19:30 uur is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.