Huyskweker Winterbak Vertimaxx 90 bestel- en opkweekservice
Omschrijving

De Vertimaxx balkonbak is door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.

De Vertimaxx 90 is 90 cm lang, 22 cm breed, 23 cm hoog en heeft een waterreservoir van 13 liter.


In het voorjaar- en najaar is het mogelijk om uw binnenbak om te wisselen voor een vers ingeplante binnenbak. Dankzij onze unieke opkweekservice. Bestellen gaat heel gemakkelijk via onze website of persoonlijk bij ons in de winkel. 

Voor de winter kunt u kiezen uit de winterharde Coolwave viool met een rijke bloei of combinatie bakken van wintervaste planten met violen. De foto's van de mix bakken zijn een indicatie. 

Stap 1; Opkweekservice; Kies uw bak; omruil of nieuw. 

Stap 2; Bloemenmengsel; kies uw gewenste bloemenmengsel

Stap 3; Opties; kies uw gewenste accessoires zoals Huyskweker voeding of een bijpassende standaard.

Stap 4; kies een gewenste afhaaldatum. Voor de winterbloeiers geldt dat deze vanaf 16 oktober op te halen zijn. Mits tijdig besteld en anders in overleg. 

ps.; Kies bij het boeken een willekeurige afhaaldatum, dit is onderdeel van de webshop maar is bij de Huyskweker bakken niet van toepassing. Helaas kunnen we dit niet uitzetten.

Huyskweker Winterbak Vertimaxx 90 bestel- en opkweekservice

Balkonbak van 90 cm met losse binnenbak en een waterreservoir van 13 liter. Winter assortiment.

Opkweekservice
Bloemenmengsel
Voeding en AccessoiresOptioneel
Gewenste ophaalperiode:
€ 34,95
Huyskweker Winterbak Vertimaxx 90 bestel- en opkweekservice is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.