*VOL* Paas Workshop maandag 18 maart 2024 aanvang 19:30 uur
Omschrijving

Geef bij voorkeuren aan welk Paasstuk u wilt maken. De prijs per Paasstuk varieert tussen de  € 45,00 en € 47,50. 

1. Boeddha Noten plank.  Boeddha noten plank met een vol voorjaar om lang van te genieten!  Deze kan op tafel maar ook tegen de muur geplaatst worden wat je zelf wilt. Compleet met eitjes, veertjes, vogeltjes, bolletjes. Zoek ze maar op in de noten :-)
De plank is 80 cm lang en 20 cm breed. 

Prijs € 45,00. 

2. Lenteboom. Zo mooi zie je ze niet in het bos ! Lief boompje met witte bloesem waar de vogeltjes zich prima thuis voelen. De lenteboom is 45 cm hoog en 30 cm doorsnee.

 Prijs € 45,00.

3. Voorjaarskrans. Een krans blijft altijd leuk en je kunt er veel kanten mee op. Aan de muur, een deur of op tafel met een windlicht erin. De krans droogt mooi in dus om lang plezier van te hebben! De krans heeft een doorsnede van 30 cm.
Prijs € 45,00

4. Paasnest.  In dit mooie nest wil ieder vogel wel een ei leggen! Voor dit nest gebruiken we sterke witte bloemen, zodat je er lang van kunt genieten. Bovendien zijn ze ook nog eens makkelijk te vervangen. Het nest is 30 cm doorsnee en circa 70 cm hoog.
Prijs € 47,50

De workshop begint om 19:30 uur. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie of thee en wat lekkers. 

De cursus vindt plaats in de workshopruimte op de 1e verdieping, boven de winkel bij Vers Van Voorne.

ps.; Kies bij het boeken een willekeurige afhaaldatum, dit is onderdeel van de webshop maar is bij de workshops niet van toepassing. Helaas kunnen we dit niet uitzetten.

Wilt u een workshop boeken voor een grotere groep dan zijn in overleg ook andere data en tijdstippen mogelijk. Stuur dan uw e-mail met uw aanvraag dan naar info@versvanvoorne.nl

*VOL* Paas Workshop maandag 18 maart 2024 aanvang 19:30 uur

In deze workshop maakt u, onder begeleiding, een mooi Paasstuk. Er is keuze uit 4 verschillende onderwerpen.

Kies hier het gewenste Paasstuk
€ 45,00
*VOL* Paas Workshop maandag 18 maart 2024 aanvang 19:30 uur is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.